“Travel is the only thing you buy that makes you richer”

Wij hebben in de aflopen jaren samen de wereld over gereisd en zijn op de meest fantastische plekken geweest. De ene locatie ademde pure romantiek, de andere locatie bruiste van avontuur. Maar wat ze gemeen hadden was dat het bijzondere plekken waren; waar je herinneringen creëert die je nooit meer vergeet.

Wij maken die prachtige plaatsen graag beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar een unieke locatie in het buitenland. Om te trouwen, om de trouwgelofte nog eens naar elkaar uit te spreken of heerlijk op vakantie. Om in alle rust en ontspanning en in een heerlijke vakantiesfeer volkomen op te gaan in elkaar. Quality- & Family time!

Met onze hang naar avontuur, kennis van onze jarenlange reisbureau- en buitenland ervaring en ons organisatietalent nemen wij graag alle zorgen uit jullie handen. Niets geeft ons immers meer voldoening dan te mogen bijdragen aan één van de mooiste dagen van het jaar. Jullie werken daar toch ook hard voor?

Onze omzwervingen over de wereld gaven ons voldoende inspiratie voor het organiseren van de meest uiteenlopende arrangementen. Hierna hebben we gedurende enkele jaren in Oostenrijk ons huis ingezet als trouwlocatie voor talloze bruidsparen.

Eenmaal terug op Nederlandse bodem vroegen vrienden ons hun buitenlandse bruiloft te organiseren en zo kwam het balletje weer aan het rollen. In de loop der tijd hebben we een krachtig, mondiaal netwerk opgebouwd en kunnen wij jullie vakantieplannen op vele locaties in de wereld verwezenlijken. Daarbij combineren wij onze avontuurlijke insteek en ons organisatietalent met jarenlange ervaring. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jullie speciale wensen. Daarmee maken wij jullie vakantie keer op keer persoonlijk en bijzonder.

  • Bespaar kostbare tijd en laat mij uw reis verzorgen!
  • Via mij boeken is persoonlijk.
  • U kunt bij mij terecht voor alle soorten reizen.
  • Veilig, zeker en vertrouwd (ANVR, SGR, Calamiteitenfonds)
Fields marked with an * are required