Wij laten u het echte Griekenland ontdekken

Reisbureau Delden biedt unieke 8-daagse rondreis Corfu en Griekse vasteland

Delden – De reisgids kunt u thuislaten, de meest toeristische plekken worden vermeden en bij de restaurants die de reguliere touroperators aandoen, wordt niet gestopt. In samenwerking met Marlou Aivaliotis – Lammersen stelde Reisbureau Delden een uniek programma samen dat u zal verrassen en u het échte Griekenland laat ontdekken. De 8-daagse groepsreis, die u de meest bijzondere en nog onbekende plekjes laat zien, vindt plaats van 8 tot en met 15 mei 2017.

De Deldense Marlou trouwde met de Griek Dimitris Aivaliotis, en samen woonden ze jarenlang in Griekenland. Marlou spreekt de taal, kent de gewoontes van de inwoners, en de locatie en eetgelegenheden hebben geen geheimen meer voor haar. Vorig jaar liet ze het voetbalteam waar haar man in speelt (‘Viagra-team’ Rood Zwart), kennismaken met het Griekse eiland. Als reisleidster nam ze het gezelschap vijf dagen mee naar het wonderschone eiland en dompelde ze hen onder in de Griekse cultuur. Deldenaar Anton Traanman maakt deel uit van dit team en laat weten: “Naast de gezelligheid was het een zeer geslaagde reis doordat we veel hebben ondernomen en gezien. Dankzij Marlou leerden we het een prachtig groene eiland met zeer vriendelijke bewoners écht kennen.”

Door deze goede ervaring nam Marlou contact op met Yfette en Marco Brouwer van Reisbureau Delden voor een samenwerking. De kennis en ervaringen vulden elkaar perfect aan en samen stippelden ze een nieuwe groepsreis naar Corfu en het Griekse vasteland uit. Ze hebben een redelijk actief, cultureel en vooral zeer afwisselend programma met veel vrije tijd gerealiseerd. Tijdens de groepsreis bezichtigt u zowel de oude binnenstad van Corfu met de historische bouwwerken en Venetiaanse forten, als het vasteland met schilderachtige dorpjes en bijzondere plekjes die alleen de bewoners daar kennen. Wanneer u over de kleine landweggetjes dwars door olijfboomgaarden fietst, ervaart u dat u niet ‘de toerist’ bent, maar proeft u de echte Griekse sfeer.

Reisbureau Delden heeft de vluchten voor deze reis voor een zeer scherpe prijs al bij Transavia in optie gezet. De vlucht vertrekt maandag 8 mei vanaf Schiphol, en op 15 mei vliegt u weer terug op Schiphol, tenzij u voor de mogelijkheid kiest om uw reis te verlengen. De reis is inclusief vlucht met ruimbagage, transfer naar de accommodatie, zeven overnachtingen, verzorging op basis van logies en ontbijt, bootovertocht, vervoer met comfortabele touringcar, vijf keer Grieks diner en diverse excursies.

De groepsreis is speciaal voor Hof van Twentenaren samengesteld en biedt ruimte aan maximaal 24 personen. Opgave kan tot en met 31 januari 2017, maar wacht niet te lang, want vol is vol. Voorafgaand aan de reis vindt er eerst een kennismakings- en informatieavond plaats. Voor meer informatie over de groepsreis of aanmelden kunt u contact opnemen met Yfette en Marco Brouwer van Reisbureau Delden, via tel 074-7002158 of info@reisbureaudelden.nl.

Meer informatie over de 8-daagse rondreis Corfu en Griekse vasteland >