Winter is coming!

Merken jullie het ook? De dagen worden korter en de temperatuur daalt,... winter is coming! In de Oostenrijkse bergen is de eerste sneeuw al gevallen en de voorpret op het skiseizoen neemt toe. Om dit winterse gevoel op jullie over te brengen, hebben wij een aantal leuke tips en nieuwtjes voor het komende winterseizoen verzameld. Pak een beker warme chocolademelk en laat je inspireren!

De toppers van de winter!

Goed – beter – TOP! Verheug jij je ook alweer op perfect geprepareerde pistes, dat heerlijke winterzonnetje, de prachtige uitzichten, gezellige berghutten en typisch Oostenrijkse gerechten? Wij wel! Om jullie alvast een voorproefje te geven op komend wintersportseizoen, hebben wij 4 top-skigebieden voor jullie op een rijtje gezet: het Ötztal, Kitzbühel, Serfaus-Fiss-Ladis en het Zillertal. Ervaar waarom juist deze skigebieden zo top zijn en bekijk de leuke arrangementen. Graag sturen wij u deze toppers inclusief de arrangementen toe.

Veelzijdig Vorarlberg

Mooie dorpen, moderne skigebieden en veel sneeuw. De regio’s in Vorarlberg hebben elk hun eigen charme: Montafon is sportief, Lech Zürs am Arlberg is beroemd, het Kleinwalsertal is avontuurlijk en het Brandnertal is kindvriendelijk.

Winteropenings in Oostenrijk

Er waren tijden, dat de winter op 21 december begon. Tegenwoordig starten de Oostenrijkse skiregio’s al veel vroeger, en met hen duizenden wintersporters. Wij hebben een uitgebreid overzicht met data voor je samengesteld.

© Österreich Werbung, Fotograf: Diejun