Venice Simplon-Orient-Express

Zou u er niet bijna een moord voor doen? Na bijna 10 jaar vertrekt de roemruchte Venice Simplon-Orient-Express nog éénmaal vanuit Amsterdam!

Zou u er niet bijna een moord voor doen? Na bijna 10 jaar vertrekt de roemruchte Venice Simplon-Orient-Express nog éénmaal vanuit Amsterdam! En ú kunt erbij zijn! Na een feestelijke ontvangst op Amsterdam Centraal Station gaat u op vrijdagavond 1 november 2019 met de meest historische trein ter wereld op weg naar Venetië.

Er zijn slechts 172 plaatsen beschikbaar.

De Venice Simplon-Orient-Express is een ‘’Grand Hotel op Rails’’ dat staat voor nostalgie, stijl en elegantie. Royalty, aristocraten, filmsterren en schrijvers gingen u voor. Stap uit de hectiek van de moderne wereld en ervaar de luxe en stijlvolle ambiance uit de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw.

Als Venetië een theater is, dan is het Belmond Hotel Cipriani de Koninklijke Loge. U logeert 2 nachten in dit schitterende hotel waar staatshoofden en andere beroemdheden regelmatig overnachten. Het Belmond Hotel Cipriani ligt op het Giudecca-eiland met uitzicht op het San Marco plein.

  • Unieke reis in 2019!
  • Vertrek uit Amsterdam
  • De beroemdste trein ter wereld
  • Nostalgisch reizen

Neem contact op voor meer informatie en het dag tot dag programma met Marco op 074-7002158.