Ervaring Reisbureau Delden – Wereldreis

In de maanden januari, februari en maart 2019 hebben wij een fantastische reis gemaakt door Taiwan, Nieuw-Zeeland en Amerika. Hier onze ervaring.

Een echte wereldreis!

In september 2018 kwamen we bij toeval in contact met Marco Brouwer van Reiscreaties in Delden. Op dat moment was onze planning van de reis nog niet verder dan dat we naar Nieuw-Zeeland wilden met twee tussenstops, omdat we in één keer naar Nieuw-Zeeland vliegen te veel van het goede vonden. Daarbij kwam dat wij om persoonlijke redenen bedacht hadden onze reis te starten in San Francisco.

Het contact met Marco heeft geleid tot een geweldige reis. Marco heeft ons erg goede adviezen gegeven en heeft allerlei praktische zaken voor ons uitgezocht! Zo kwam Marco met het advies om niet in San Francisco te beginnen, maar onze reis daarmee af te sluiten en dan ook niet alleen een paar dagen in San Francisco te blijven, maar daar wat langer te blijven, omdat het een schitterende omgeving is. Het zou dan beter zijn om Amerika te bezoeken aan het eind van onze reis en niet aan het begin i.v.m. met het begin van het voorjaar in maart. Een erg goede raad, die we met plezier hebben opgevolgd!

Kortom: wij hebben in een aantal gesprekken met Marco onze reis verder ingevuld en dat heeft met de goede en praktische aanvullingen van Marco geleid tot een fantastische reis! Alle hulde voor Marco voor de geweldige ondersteuning! Een aanrader!

Henk en Wil

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>