De allerleukste familiereizen!

Steeds meer gezinnen met kinderen maken verre reizen. Daarom hebben wij meer aandacht voor het aanbod van familiereizen. De leukste ‘Kids go’ reizen voor op een rijtje; autorondreizen met een rustig reistempo en met onderweg activiteiten voor het hele gezin. Boek de familiereizen snel, zodat je van de beste tarieven kunt profiteren. Zoals de KLM Werelddeal tarieven, die je bij ons nog kunt boeken tot en met 5 februari.

Kids go Florida

14-DAAGSE AUTORONDREIS VANAF € 1179 PP

In Orlando komen kinderdromen uit en de zonovergoten stranden van Florida zijn aantrekkelijk voor alle leeftijden. Bezoek attractieparken, ontdek Miami, geniet van het strand en verken Everglades National Park.

Kids on Safari

14-DAAGSE AUTORONDREIS VANAF € 2050 PP

Reis van Johannesburg naar o.a. Pilanesberg National Park om wilde dieren te spotten. Ga op pad met een ranger en verdien een junior ranger certificaat! Inclusief verblijf in een leuke glamping tent.

Kids go Down Under

17-DAAGSE AUTORONDREIS VANAF € 1136 PP

Fantastische rondreis van Sydney naar Cairns. Ga fietsen in Sydney, ontmoet krokodillen en koala’s en ga snorkelen bij de Great Barrier Reef. Inclusief leuke ‘farm stay’. De prijs is exclusief vliegreis.

Kids go West Canada

17-DAAGSE AUTORONDREIS VANAF € 1788 PP

Met het gezin op zoek naar beren, orka’s en dinosaurussen, in een rustig reistempo. Inclusief Calgary, Banff en Jasper National Park, Vancouver en Victoria. Optioneel: leuk activitieitenpakket.

Kids go Costa Rica

13-DAAGSE AUTORONDREIS VANAF € 1817 PP

Ontdek de mooiste natuurgebieden van Costa Rica en ga op zoek naar luiaards, vogels, kikkertjes, schildpadden en andere bijzondere dieren. Onderweg zijn veel kindvriendelijke activiteiten mogelijk.

Kids go Suriname

16-DAAGSE RONDREIS VANAF € 2770 PP

Beleef het ‘survival’ gevoel tijdens deze avontuurlijke reis. Ga op speurtocht in de jungle, overnacht eens in een hangmat en ga zwemmen in de Suriname rivier. Tip: combineer met Curaçao, Aruba of Bonaire.

Alle aanbiedingen zijn gebaseerd op een tweepersoonskamer. Wij maken graag een offerte op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.