17-daagse AirCruise “Schatten van Afrika”

Je gaat minimaal: te voet door de Himalaya, per zeilboot naar de Azoren, op de fiets door Siberië, per kameel door de Sahara. Of je gaat maximaal: per luxe cruise-jet naar de einden der aarde, onderweg landend in de mooiste plaatsen. Misschien moet een mens beide manieren hebben meegemaakt om ze ten volle te kunnen waarderen.

Boeing VIP uitvoering voor AirCruise Afrika 2016De mooiste reis van 2016 is zonder twijfel de unieke 17-daagse AirCruise “ Schatten van Afrika”.
Op 29 november 2016 vertrekt uw privé Boeing 737-300 in VIP uitvoering. Normaal uitgerust met 154 zitplaatsen,
nu met slechts 52 comfortabele stoelen. Aan ruimte en comfort is er dus geen gebrek. Het vliegtuig, met de eigen bemanning, blijft de gehele reis bij u. Vanzelfsprekend verblijft u in prachtige en bijzondere resorts, hotels en lodges.

Slechts 52 personen kunnen deze unieke reis meemaken!

Vanaf Rotterdam reist u naar het indrukwekkende Marrakesh en via het onbekende eiland Sao Tomé naar Kaapstad inclusief een bezoek aan Franschhoek, Kaap de Goede Hoop en de Tafelberg. Geheel in stijl stapt u in Kaapstad in voor een 3-daagse treinreis met ‘The Pride of Africa’, een van de meeste luxe treinen ter wereld. Uw privéjet staat daarna in Johannesburg klaar voor vertrek naar Nelspruit. Geniet hier drie dagen van de spectaculaire natuur in het Mala Mala Game Reserve. Vanuit Nelspruit vliegt u dan naar de spectaculaire Victoria Falls in Zimbabwe. Natuurlijk ontbreekt een boottocht op de Zambezi rivier niet en kunt u in het aangrenzende Botswana naar hartenlust olifanten spotten in het Chobe National Park. Uw privéjet brengt u dan van Victoria Falls naar Zanzibar, “Spice Island”, waar u verblijft in een exotisch strandresort. De laatste stop wordt gemaakt in het sultanaat Oman. In de hoofdstad Muscat bezoekt u de exclusieve Amouage parfumfabriek. U overnacht in luxe tenten in de woestijn.

De meest exclusieve reis van 2016

Bestel nu de luxe brochure en maak een afspraak!

Fields marked with an * are required